Hova utaznál, ha nem lennének olyan kötöttségeid, mint pénz vagy idő?

Mit gondolsz, mi történik velünk a halál után?

Mi a legkedvesebb gyerekkori emléked?

játék az itt-és-most-ban!

Paklinként 80 kérdéssel és interaktív feladattal garantált egy izgalmas beszélgetés kialakulása! Ha neked is vannak kérdéseid, amikről érdekelne a többiek válasza, de “csak úgy” nem mernéd őket feltenni – akkor ez a Te játékod!

Amellett, hogy a játék szórakoztat és izgalmas beszélgetéseket indít el, a speciális feladatkártyák és szabálymódosítások segítségével nagyszerű kellékévé válhat csapatépítő tréningeknek, iskolai foglalkozásoknak.

Azért, hogy minden társaság megtalálja a kedvencét, háromféle tematizált Paklit állítottunk össze. Ezekről itt olvashattok bővebben:

Mutasd a Paklikat!

A témafeldolgozás sem csak annyi, hogy “beszéljük meg”

“Jó, hogy a játék keretet ad a beszélgetésnek, változatos témákat vet fel, a csoport hangulatától függően el is lehet mélyülni egy-egy kérdésre adott válaszban. Jó, hogy a szabályokat is könnyen lehet módosítani, helyszíntől, csoportlétszámtól függően.”

Pásztor Judit, gimnáziumi tanár

I have tried the game with groups from 14 to 60 of age

“And all of them have been more than happy to engage with the game. Why are students more willing to respond to a request printed on a playing card than to their teacher? I have no idea, but I am sure that the Metamorf Card Games will be a useful addition to any teacher’s repertoire. Enjoy!”

Michael Webb, educational specialist

Szerintem minden társaságnak szüksége van egy paklira

“Eddig bárhol előhúztam ezt a kompakt kis játékot, mindig nagy sikere volt. Minden új társaságban teljesen más lesz a hangulat és a beszélgetés. Énnekem egyértelműen a legfantasztikusabb dolog benne a Pozitív Pletyka kör. Ha valaki játszott már ezzel a csodajátékkal, tudja miről beszélek!  🙂

Fernezelyi Sári, gimnazista diák

Játszunk, így hamar feloldódik a kezdeti feszengés

“A játék során fejleszthető a véleményformálás módja, a játékosok bátran felvállalják, és akár ütköztetik is véleményüket. A bátortalanabbaknak is önbizalmat ad.  Emellett nyitottságra és elfogadásra tanít: egymást meghallgatva megismerhetünk különböző nézőpontokat és különböző véleményeket egy adott kérdésről.”

Chrenkó Timi, felzárkóztató-pedagógus

Kártyák. Közösség. Kommunikáció.

A Metamorf-kártyák alapjául gondolatébresztő kérdések szolgálnak. Ezeket interaktív feladatokkal egészítettük ki, melyek tanulságos vitahelyzeteket teremtenek meg (Pro-Kontra Kártyák), az érintés bizalomébresztő erejét használják (Legesleg Kártyák), és teret adnak a gondolatok szabad csapongásának (Asszociációs Kártyák).

Minden játékosnak saját Küldetése is van, ami abban segíti őt, hogy a legnagyobb nyitottsággal forduljon társai felé.

Azért, hogy minél többekhez eljuttathassuk a játékélményt, háromféle tematizált Paklit állítottunk össze.

Ezekről itt olvashattok bővebben:

Egy paklit?